Tuesday, November 17, 2015

Haiiiiiii

Assalamualaikum,

lamanya aku tak menulis dekat blog ni.. huu.. kehidupan sendiri pun dah lain sekarang.. sekarang dah ada isteri, dah ada anak yang comel berumur 6 bulan lebih,  lagi meriah la kehidupan sekarang ni.. huu..

rindu nak berblog semula macam dulu, tapi memandangkan kehidupan dengan isteri dan anak tu lagi seronok, jadi mungkin lambat la akan update ape ape dekat blog ni.. huu

tapi just update sikit kehidupan lepas last aku menulis dulu..

tahun 2014, aku habis degree dan kerja dekat USJ, bulan june 2014 aku nikah dengan makwe pilihan dari kelantan, dekat dengan rumah tok guru rumah dia.. bulan 4 tahun ni 30 april dapat anak lelaki nama adam anaqi..

ok lah.. until next time.. nanti ada masa aku tepek la gambar ke ape ke.. hehe

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)